Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrtam. A cipót fóliába csomagolva, fél órára hűtőbe tettem pihentetni.
30 perc után a tésztát két részre osztottam.
A krémhez a tejből, pudingporból és a cukorból a szokott módon pudingot készítettem és miután kihűlt, hozzákevertem a tejfölt és a fél citrom levét.
Egy 24 cm-es tortaformát kibéleltem sütőpapírral, az egyik kinyújtott tésztát belehelyeztem (akár kézzel ki lehet javítani, ha rögtön nem sikerült tökéletesre, de mindenhol fedje be a tortaforma alját és legyen egy kis pereme), erre ráhalmoztam a tölteléket és befedtem a másik kinyújtott tésztával.
Az így előkészített pite tetejét villával több helyen megszurkáltam, majd előmelegített sütőben 180 fokon megsütöttem.
Tálaláskor porcukorral megszórtam.
Igazán egyszerű és finom süti.