Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A langyos tejben elkeverünk 1 kk cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk.
A tészta többi hozzávalóját egy tálba mérjük, majd hozzáadjuk a megkelt élesztőt és az egészet összegyúrjuk, majd kb 5-10 percig dagasztjuk.
Letakarva 45 percig kelesztjük.
Közben elkészítjük a pudingot a szokásos módon a cukorral, majd belekeverjük a mazsolát is és hagyjuk kihűlni.
A tésztát kinyújtjuk kb fél cm vastagra, téglalap alakúra, majd megkenjük a pudinggal és feltekerjük, majd 2 unnyi széles csíkokra vágjuk.
Egy 24 cm-es tortaformát sütőpapírral bélelünk, majd a csigákat szorosan beletesszük.
180 fokra melegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje kezd pirulni. Ekkor megöntözzük alaposan a vaníliás tejjel, majd még 5 percig sütjük.