Hozzávalók:
Elkészítése:
Az élesztőt a cukros, langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval bedagasztjuk (a nutella és kenéshez szükséges tojás nélkül).
Meleg helyre tesszük és a duplájára kelesztjük.
4 egyforma cipóra osztjuk. Az egyik cipót 30 cm-es átmérőjű, kör alakúra nyújtjuk, majd megkenjük mogyorókrémmel.
Ezt félretesszük. Egy másik cipót szintén hasonló módon kinyújtunk.
Ezt ráhelyezzük a mogyorókrémmel megkent tésztára, nyújtófával még egy kissé megnyújtjuk vagyis lenyomatjuk és 12 cikkekre vágjuk.
A szeletek vastagabb végére teszünk egy kiskanál mogyorókrémet, majd innen kezdve feltekerjük.
A másik 2 cipóval hasonló módon járunk el. Felvert tojással megkenjük és 170 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 20 percig sütjük.