Hozzávalók:
Tészta:
Diós krém:
Csokis krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A margarint kikeverjük a porcukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a kakaót, a lisztben elkevert sütőport, az apróra vágott diót, valamint a habbá vert tojások fehérjét.
Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Ha kihűlt, megkenjük a baracklekvárral.
Az őrölt diót a porcukorral, a vaníliás cukorral, tejjel és a rummal simára keverjük. Ezt a krémet rákenjük a lekvárral megkent tésztára.
A margarint a porcukorral kikeverjük. A főzés nélküli pudingport elkeverjük a tejjel, majd a két masszát összekeverjük. Ezt a krémet is rákenjük a másikra.
A tetejére olvasztott tortabevonót simítunk és megdermesztjük hűtőben.
Már csak az maradt hátra, hogy vízbe mártott késsel szeleteljük és várjuk a dicsérő szavakat!
Jó étvágyat!
A tésztához és a krémekhez adott vajat célszerű pár órával felhasználás előtt kivenni a hűtőből, így sokkal könnyebb lesz kikeverni a porcukorral!!