Hozzávalók egy 15*26 cm-es tepsihez:
Kókuszos rész:
Kekszes rész:
Tetejére:
Elkészítése:
Először a kókuszos részt készítjük el. A lisztet a tejben csomómentesen elkeverjük, majd beletesszük a kristálycukrot, vaníliás cukrot és az egészet jól összefőzzük.
Még melegen hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a zselatint (a zselatinra öntsünk kevés vizet és várjuk meg, amíg megszívja magát, majd melegítsük fel). Az egészet jól összekeverjük.
Utána a kekszes részt készítjük el. A vízbe beletesszük a kristálycukrot, a kakaóport és a margarint és az egészet pár perc alatt összefőzzük. A kétféle kekszet egy tálban összekeverjük és a még forró kakaós-margarinos masszát ráöntjük. Végül ízesítjük rumaromával. Az egészet jól összekeverjük és félretesszük hűlni.
A folpackkal bélelt tepsibe először a kókuszos masszának a felét egyenletesen elsimítjuk, majd rákenjük egyenletesen a kekszes-kakaós masszát és végül pedig erre rásimítjuk a megmaradt kókuszos masszát.
Betesszük a hűtőbe dermedni egy egész éjszakára.
Másnap egyforma kockákra felszeleteljük és a tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel.