Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A bevonóhoz:
Elkészítése:
Keverjük ki az egész tojásokat a cukorral, majd öntsük bele az olajat, a tejet és robotgéppel jól keverjük el. Tegyük hozzá a mazsolát, majd apránként szitáljuk bele a lisztet is.
Egy gáztepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd simítsuk bele a masszát és 180 fokon kb 30 percig süssük. Tűpróbát végezzünk! A tésztát hagyjuk a tepsiben kihűlni.
A krémhez egy botmixerrel keverjük össze a túrót, tegyük hozzá a tejfölt, a vajat, a porcukrot és a citromhéjat, majd addig keverjük, amíg teljesen krémes állagú nem lesz.
Ezután kenjük rá a süteményre.
Olvasszuk fel a csokoládét, keverjük el a tejjel és egy konyhai ecsettel kenjük rá a krém tetejére.
Ha a csokis réteg kemgszilárdult, akkor szeleteljük és kínáljuk.