Hozzávalók:
Kekszes alap:
Krém:
Máz:
Elkészítése:
Az alap elkészítéséhez gőz fölött főzzük fel a vajat, cukrot és a kakaóport, aztán adjuk hozzá a felvert tojásokat. Főzzük addig, amíg besűrűsödik, majd a tűzről lehúzva keverjük hozzá a száraz anyagokat és apránként a tejet.
Az elkészült masszát nyomkodjuk bele egy 25*30 cm-es tálba.
A krémhez szükséges pudingport keverjük el 2 dl tejben. A puha vajat keverjük habosra a porcukorral. A tejszínt verjük kemény habbá.
A vaníliás pudingot dolgozzuk össze a vajas krémmel, majd adjuk hozzá a tejszínhabot is. Az elkészült krémet kenjük a kekszes masszára. Amíg elkészül a máz, addig tegyük hűtőbe.
A mázhoz a csokit és a tejszínt olvasszuk össze, majd langyosan, óvatosan öntsük a sütire és terítsük el rajta.
Tegyük vissza a sütit a hűtőbe legalább 2-3 órára, majd hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.