Hozzávalók egy 20*34 cm-es tepsihez:
Kókuszos tészta:
Kakaós tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk folyamatos keverés mellett a sütőporos lisztet és a kókuszreszeléket.
Sütőpapíros tepsibe simitjuk és 180 fokon kb 15 perc alatt készre sütjük.
A kakaós tésztánál a száraz anyagokat összekeverjük és a keményre vert tojásfehérjével óvatosan összekavarjuk és úgy sütjük, mint a kókuszos tésztát.
A krém készítésnél a pudingport, a cukrot és a vaníliás cukrot csomómentesre keverjük a tejjel. Feltesszük főzni és folyamatos keverés közben adagoljuk a tojássárgákat hozzá, majd sűrűre főzzük és langyosra hűtjük.
Langyosan hozzákeverjük a puha vajat és a mascaponét, majd jól kihabosítjuk.
A kókuszos tésztát megkenjük krém felével, erre tesszük a kakaós tésztát ezt is megkenjük a maradék krémmel.
A tetejét megszórjuk csokidarával és kókuszreszelékkel.