Hozzávalók:
Meggyes krém:
Fehércsokis krém:
Elkészítése:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tésztát 4 egyenlő részra osztjuk és egyenként 24*36 cm-es lapokká nyújtjuk.
A lapokat megszurkáljuk villával, majd tepsi hátán egyesével 10-12 perc alatt készre sütjük, majd kihűtjük.
A meggyet lecsepegtetjük, majd botmixerrel vagy késes aprítóval simára turmixoljuk.
A vízben csomómentesre keverjük a pudingot és a keményítőt, majd hozzáadjuk a cukrot és a meggyet, majd sűrűre főzzük.
Amíg elkészítjük a krémet, addig félretesszük. Néha keverjk meg, hogy a teteje ne bőzözzön be.
A fehércsokit törjük kisebb darabokra és olvasszuk fel (akár mikróban vagy gőz felett).
A tejszínt verjük fel, majd adjuk hozzá a mascarponét és a felmelegített, de nem forró csokit, majd keverjük az egészet homogén állagúra.
Egy nagyobb tálcára tegyük le az első lapot, majd kenjük meg a meggyes krém 1/4-ével, majd a krém 1/4-ét kenjük rá. Mivel a krém elég masszív állagú, ezért sokkal egyszerűbb habzsákkal betölteni, mint elkenni a meggyes rétegen. A maradék lapokat úgyanígy töltjük be. Az utolsó lapra kenjük az utolsó meggyes réteget és krémet.
Pár órára hűtőbe tesszeük, majd recés késsel, egyforma kockákra vágjuk és tálaljuk.