Hozzávalók:
Tészta:
Forgatáshoz:
Töltéshez:
Elkészítése:
A tésztához a száraz anyagokat összekeverjük, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk. Folpackba csomagoljuk és egy jó órára a hűtőbe tesszük.
Ha letelt az idő, a sütőt előmelegítjük 180 fokra, tepsikbe sütőpapírt teszünk.
A tésztából tetszőleges méretű golyókat formázunk.
Felkeverjük egy villával a tojásfehérjét és megforgatjuk benne a golyókat, majd a darabolt mogyoróba hempergetjük.
Tepsire tesszük és a közepükbe lyukat nyomunk az ujjunkkal.
Előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt megsütjük.
Rácsra téve kihűtjük, majd a kekszek közepébe mogyorókrémet teszünk egy habzsák vagy kiskanál segítségével.