Hozzávalók:
Palacsintához:
Töltelékhez:
Tálaláshoz:
Elkészítése:
A lisztben keverjük el a kókuszreszeléket, majd adjuk hozzá a kókuszkrémet. Adjuk hozzá fokozatosan a tejet és keverjük simára a tésztát. Lazítsuk a tésztát a szódával, majd adjuk hozzá az olvasztott vajat. Közepesen sűrű palacsinta tésztának kell lennie a kikevert masszának.
A palacsintasütőt forrósítsuk fel, majd hagyományos módon süssük ki a palacsintákat.
A cukrot karamellizáljuk, majd adjuk hozzá a tejszínt és főzzünk karamellkrémet belőle. A karamellkrémbe tegyük bele a karikákra vágott banánt és a kisebb darabokra vágott ananászt. Pár perc alatt főzzük kicsit össze a gyümölcsöket a mártással.
Az elkészült palacsintalapokba tegyünk a töltelékből és tekerjük fel. A megtöltött palacsintánkra helyezzünk rá egy gombóc fagyit és locsoljuk meg csokiöntettel.