Hozzávalók:
Tészta:
Ragasztáshoz:
Máz:
Tejérzékenyeknek a mázhoz:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A porcukrot a sárgákkal fehéredésig keverjük, a fehérjéket habbá verjük. A felvert habot, a krémes sárgákat és a lisztet óvatosan összekeverjük.
A masszát nylon zsákba vagy habzsákba töltjükés kivágjuk a nylon sarkát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe pöttyözzük vagy makaron formát is használhatunk és előmelegített sütőben 170 fokon tűpróbáig sütjük.
Mikor kihűlt, lekvárral összeragasztunk 2-2-őt és csokival meglocsoljuk. Kb fél órára hűtőbe tesszük, míg a csoki megdermed és már fogyaszthatjuk is.
Felolvasztjuk a margarint és összekeverjük a kakaóval. Ha a csokoládét szeretnéd édesebbé tenni, akkor tegyél bele 1 mk porcukrot, mert az nem kristályosodik ki a masszában.