Hozzávalók:
Elkészítése:
Miután minden hozzávalót előkészítettünk, kezdjük azzal, hogy a csokoládét gőz fölött megolvasztjuk. Amint a csokoládé megolvadt tegyük bele a vajat, kis kevergetés mellett szép krémet kapunk, ekkor adjuk hozzá a cukrot is.
Vegyük le a megmelegedett masszát, tegyük bele a gesztenyét, lekvárt és a rumot. Jól keverjük össze, majd utolsó lépésként adjuk hozzá a darabolt kekszet is.
Kiterített folpackra halmozzuk és szorosan feltekerjük. Próbáljuk henger alakúra formázni, majd tegyük a hűtőbe egy napra.
Másnapra már megszilárdul, ekkor forgassuk porcukorral kevert vaníliás cukorba és csomagoljuk papírba.
Tároljuk 5-6 órát hűtőben, ezután tálaljuk, mint egy szalámit és szeleteljük.
Keverhetünk még bele diót, mogyorót, aszalt gyümölcsöket is.