Hozzávalók:
Alaphoz:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tejhez adjuk hozzá a búzadarát, majd folytonos kevergetés mellett, főzzük sűrűre. Néha, néha kevergetve hűtsük le vagy vonjuk be folpackkal a tetejét, így nem bőrösödik be.
A puha vajat keverjük habosra a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd keverjük bele a kihűlt tejbegrízt.
A tésztához a tojások sárgáját keverjük habosra a cukorral, majd dolgozzuk bele a tejet és az olajat, ehhez adjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojások kemény habját is forgassuk bele óvatosan. 20*30 cm-es tepsibe öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Nagyjából 25 perc alatt el is készül.
Kenjük a kihűlt tésztára a mogyorókrémet, majd a tejbegrízes krémet is egyenletesen simítsuk el, így tegyük a hűtőbe 1-2 órára.
A tetejét díszítsük kakaóporral és szeletelve tegyük az asztalra.