Hozzávalók:
Diós tészta:
Második réteg:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt 170 fokra előmelegítjük.
A diós laphoz a porcukrot a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a darált diót, sütőporral elkevert lisztet és a felvert tojáshabot.
A sárga krémhez a tojássárgákat a porcukorral habosra keverjük.
A sütőt 170 fokra előmelegítjük. Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleljük.
A diós tésztát egyenletesen belesimítjuk, majd 10 percig sütjük, ekkor rákenjük a sárga krémet és újabb 10 percig sütjük (amíg meg nem szilárdul a sárga krém).
A tepsiben hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral felfőzzük, majd még melegen belekeverjük a diót. Ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint és jól kihabosítjuk, majd a rumot is belekeverjük.
A krémet a tésztára simítjuk, majd csokival és dióval díszítjük.