Hozzávalók:
Elkészítése:
A pudingokat a tasakon leírtak szerint elkészítjük.
Egy 35*32×3 cm-es méretű tepsi aljára végigrakjuk a kekszek egyik felét, a forró csokipudingot ráöntjük, végigrakjuk a kekszek másik felét, erre jön az eperpuding, elsimítjuk és ezután betesszük a hűtőbe 1-1,5 órára, amíg a puding kihűl.
Elkészítjük a gyümölcskocsonyát a tasakon leírtak szerint.
Ezután a pudingot végigrakjuk gyümölcsdarabokkal (én most mandarinnal, mirelit eperrel és áfonyával készítettem) és a majdnem visszahűlt, de még folyékony zselét ráöntjük.
Visszatesszük 30 percre a hűtőbe és azután szeletelhető.
Egyszerű, aránylag gyors vasárnapi süti, amit az ebédfőzés mellett kényelmesen össze lehet dobni!
Jó étvágyat kívánok!