Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált dióhoz keverjük hozzá a porcukrot, egy csomag vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat, ízlés szerint őrölt fahéjat és annyi tejet, hogy egy könnyen kenhető masszát kapjunk.
Az őszibarackot mossuk meg, papírtörlővel töröljük szárazra, majd vékonyan szeleteljük fel. Ezután csepegtessük meg a citromlével, hogy ne barnuljon meg, és sütés közben is megőrizze a színét.
Az előnyújtott leveles tésztát tekerjük ki, majd a szélétől kb 1,5 cm-t elhagyva, kenjük meg a diós masszával.
Ezután helyezzük rá a felszeletelt őszibarackot, majd szórjuk meg egy csomag vaníliás cukorral.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 30-35 perc alatt süssük készre (én légkeverésnél 160 fokon, 30 percig sütöttem).
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a tepsiben, majd helyezzük rácsra és hűtsük ki teljesen.