Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Díszítés:
Elkészítése:
A tésztához robotgéppel daráljuk össze a kekszet a ferrero rocher golyókkal. Adjuk hozzá a vajat, jól keverjük össze.
Nyomkodjuk egy 24 cm-es forma aljára és vékonyan az oldalára. Tegyük a hűtőszekrénybe, amíg a töltelék elkészül.
A töltelékhez keverjük össze a krémsajtot, cukrot és a vaníliát.
A tejszínt verjük kemény habbá és óvatosan, részletekben, hogy ne törjön össze, forgassuk a krémsajtos keverékhez. A töltelék kb 3/4-ed részével töltsük meg a tésztát, nyomkodjuk bele a golyókat és fedjük be a maradék krémmel. Tegyük egy éjszakára a hűtőszekrénybe.
Törjük a csokoládét apró darabokra és tegyük egy hőálló edénybe. 100 ml tejszínt forraljunk fel és öntsük a csokoládéra, keverjük, míg feloldódik benne.
Hagyjuk, amíg visszahűl szobahőmérsékletre. Adjuk hozzá a maradék tejszínt és verjük kemény habbá. Töltsük habzsákba és díszítsük ízlés szerint a tortát (én rákentem a habot, elsimítottam és csokoládé forgácsot reszeltem rá).
Tegyük 30 percre a hűtőszekrénybe hűlni, mielőtt tálalnánk.