Hozzávalók:
Sárga piskóta:
Barna piskóta:
Vaníliás réteg:
Csokis réteg:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgákat a cukorral kikeverjük, ehhez hozzáadjuk a lisztet és óvatosan belekeverjük a habot.
Sütőpapíros tepsibe (30*20 cm-es) öntjük a masszát és előmelegített sütőben (180 fokon) készre süssük. Rácsra téve kihűtjük.
A barna lapot is így készítjük el csak a kakaóport is belekeverjük.
A pudingokat a csomagolás hátulján leírtak szerint elkészítjük. A csokis pudingba ízlés szerint keverhetünk egy kis rumaromát. A pudingokat hagyjuk kihűlni, ha elkészültek.
A habtejszínt felverjük kemény habbá.
A csokimázhoz a vizet, a kakaóport és a cukrot összefőzzük.
A kakaós piskótára kenjük a vaníliás pudingot, erre jön a sárga piskóta és a csokis puding. A habot egyenletesen rákenjük és végül a mázat rácsorgatjuk.
Hűtőbe tesszük legalább 2-3 órára.