Hozzávalók:
A linzerhez:
A piskótához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A kókuszlisztet a szoba-hőmérsékletű kókuszzsírral eritrittel, a citromhéjjal, a szódabikarbónával, és a tojással összegyúrjuk, majd hozzáadjuk a vizet, és egy órára a hűtőbe tesszük.
Ezt követően kerekre nyújtjuk és gyümölcstorta forma tesszük, úgy, hogy kb 1 cm-es pereme is legyen. Előmelegített sütőben, 180 fokon 12 perc alatt készre sütjük.
A tojások fehérjét habbá verjük, belekeverjük a tojások sárgáját az eritritet, legvégül pedig óvatosan belekeverjük a kókuszlisztet is.
Előmelegített sütőben egy kb 28 cm átmérőjű kerek piskótalapot sütünk.
A kókuszzsírt a tejszínt a tojások sárgáját, az édesítővel a vaníliával összemelegítem. Kézi habverővel homogénre keverjük, majd a hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.
A vízben feloldjuk a zselatint és az édesítőt.
A kihűlt linzerlapra kenjük a krém 2/3-át, majd következik a piskóta, rá a krém maradéka, majd a gyümölcsök, ízlésesen elrendezve, végül, egy ecsettel óvatosan felhordjuk a zselatinréteget. Érdemes pár órára hűtőbe tenni, hogy összeérjenek az ízek.