Hozzávalók 2 őzgerinchez:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, a vizet, a lisztet, a sütőport, végül hozzákeverjük a tojások keményre vert habját is.
A tésztát 2 részre osztjuk és az egyik felébe belekeverünk 2 evőkanál kakaóport. A fehér tésztát vajjal kikent őzgerincformában kisütjük (tűpróbával ellenőrizzük), majd ugyanígy kisütjük a barna tésztát is. Ha megsült, hagyjuk teljesen kihűlni.
A pudingot a leírásnak megfelelően megfőzzük. A margarint kikeverjük a cukorral és az aromával. Ha a puding kihűlt, akkor hozzádolgozzuk a kihabosított margarin tés jól kikeverjük.
A tésztákat ujjnyi vastagra vágjuk és felváltva egy fehér és egy kakaós tésztát összeragasztunk a krémmel. A tetejét olvasztott, olajjal elkevert csokival vonjuk be.
Ha a csoki megszilárdult, akkor ferdén szeletelve tálaljuk a süteményt.