Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát reszeljük le vagy vágjuk apróbb kockákra.
Egy kisebb lábosban négy evőkanál kacsazsíron pároljuk üvegesre, majd tegyük hozzá a megtisztított és felaprított csirkemájat, tört fokhagymát és majoránnát.
Közepes hőfokon, bő zsiradékban puhára pároljuk. Hamar elkészül, ezért pár perc elteltével vegyünk ki egy darabkát és ellenőrizzük a közepét.
Ha megsült sózzuk meg, szórjuk meg borssal és húzzuk le a tűzhelyről.
Amint langyosra hűlt, botmixer segítségével pépesítsük krémes állagúra.
Az elkészült májkrémet tálkába tesszük, a tetejét bevonjuk a maradék kacsazsírral és fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Hűtőben tartva akár 2 hétig is fogyasztható.