Hozzávalók:
Tészta:
Bevonáshoz:
Elkészítése:
Tedd a tészta száraz hozzávalóit egy edénybe és keverd jól össze, majd tedd hozzá a kókuszzsírt és a mandulatejet is. Keverd össze lágy mozdulatokkal és öntsd sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe.
180 fokon süsd készre kb 30 perc alatt, amjd hagyd kihűlni. A kihűlt piskótát vágd fel tetszés szerint.
A máz hozzávalóit (a kókuszreszelék kivételével) keverd össze egy edényben és főzd fel. A forró mázba mártogasd bele villával a piskótakockákat, majd forgasd bele kókuszreszelékbe.
A mai is ilyen nap volt, a klasszikus, finom kókuszkockát szerettem volna vegán módon elérhetővé tenni a családom számára. Általában mindent szeretünk ami kókuszos, így a kókuszkocka is nagy kedvenc.:)