Hozzávalók:
A piskótához:
A mázhoz:
A hempergetéshez:
Elkészítése:
A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, az eritritet, a vizet és mindeközben folyamatosan működtetve a robotgépet, végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk.
Kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát. Előmelegített 175 fokos sütőben 30 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk!
Kihűtjük, 24 kockára vágjuk, majd a csoki mázba forgatjuk, majd kókuszreszelékben megforgatjuk.
Süteményes tálra rakosgatva azonnal kínálhatjuk.
A mázhoz a hozzávalókat összeolvasztjuk, de forralni, főzni nem kell.