Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy 20*30 cm-es tepsit vajjal kikenünk.
A lisztet, porcukrot, sót és a sütőport összekeverjük. Felét a vajjal kikent tepsibe szórjuk.
Rászórjuk a túrót és a tejfölt rálocsoljuk. Rászórjuk a magozott meggyet, meghintjük a fahéj és a kristálycukor keverékével, végül rászórjuk a maradék lisztes keveréket. A maradék vajat is rádaraboljuk.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.
A tojássárgákat a tejjel, vaníliás cukorral habverővel felverjük, a tojáshabot beleforgatjuk és a lisztes keverékre öntjük úgy, hogy teljesen befedje.
Kissé megrázogatjuk a tepsinket. Egy jó magas falú tepsit használjunk a sütéshez.
200 fokra melegített sütőben, szép aranybarnára sütjük kb 50 perc alatt. Sütés közben fedjük be alufóliával, hogy meg ne égjen a teteje.
Langyosra hűlve szeleteljük, porcukorral meghintve kínáljuk.