Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojások sárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük gépi habverővel. A mascarponét hozzáadjuk, szintén jól kikeverjük, közben ízesítjük konyakkal vagy rummal és hűtőbe tesszük.
A tojások fehérjét csipetnyi sóval kemény habbá verjük, laza mozdulatokkal a sajtos krémbe forgatjuk, majd a krémet visszatesszük a hűtőbe. A tejszínt felverjük, ezt is a krémhez keverjük.
A lehűtött kávét ízesítjük a rummal.
A babapiskótákat egyesével néhány másodpercre beleforgatjuk a kávéba és egy magas falú tál vagy tepsi alját egy rétegben kirakjuk vele. A krém felét rásimítjuk, erre még egy sor kávés babapiskótát teszünk végül a krém másik fele.
Tetejére kakaóport szitálunk. Hűtőben egy éjszakát pihentetjük. Ez a mennyiség egy kb 23*30 cm-es tepsibe elég.