Hozzávalók:
Az alaphoz:
A krémhez:
Elkészítése:
Előszőr elkészítjük a krémet. A tejben sűrűre főzzük a pudingport, ha kihült, hozzáadjuk a habosra kevert nyírfaporcukor-vaj elegyét és robotgéppel kihabosítjuk. A legvégén a kókuszreszeléket is hozzáadjuk és összeforgatjuk azzal is.
Összekeverjük a darált kekszet, a kakaóport, a vaníliás cukrot és annyi tejet, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
A tésztát 4 részre osztjuk, 2 alufólia lap között kerek lapokat nyújtunk.
Tortatálra helyezzük az első kinyújtott lapot, erre halmozzuk a krém 1/3-át, majd ismét tészta, krém jön, legfelülre tészta kerüljön. A krémből pár evőkanálnyit tegyünk félre a díszítéshez.
Érdemes 1-2 órára hűtőbe helyezni. Ha szükséges a tortát, egy éles késsel kör formára igazítjuk (én egy picivel kisebb fedőt rátettem és a fedő mentén körbe vágtam).
A félretett krémmel díszítjük, illetve az oldalát és a tetejét kókuszreszelékkel megszórjuk.
10 szeletes torta lett.