Hozzávalók:
Elkészítése:
A rebarbarát tisztítsuk meg, majd daraboljuk fel, keverjük össze egy kevés cukorral, és hagyjuk állni egy fél órát. Ezután alaposan csepegtessük le, mielőtt a tésztára kerülne.
Az epret alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd ízlés szerint daraboljuk fel.
A porcukorhoz adjuk hozzá a vaníliás cukrot, a tojásokat, a vaníliás pudingport, a a habtejszínt, majd keverjük simára.
A sütőformába tegyünk sütőpapírt, helyezzük bele az előnyújtott leveles tésztát, majd szórjuk meg az édes morzsával. (én babapiskótát morzsoltam össze, és azzal szórtam meg)
Ezután pakoljuk rá a feldarabolt epret, és az alaposan lecsepegtetett rebarbarát, majd öntsük rá a cukros-tejszínes keveréket.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 40-45 perc alatt süssük készre. (én légkeverésnél 160 fokon, 40 percig sütöttem)
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a formában hűlni, majd helyezzük rácsra, és hűtsük ki teljesen.
Tálalás előtt ízlés szerint szeleteljük fel, és úgy kínáljuk.