Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel (nálam 2,5 dl volt), hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
3 cipóra osztjuk és egyenként 24*38 cm-es tepsi nagyságúra kinyújtjuk és egyenként a tepsi hátoldalán kisütjük 180 fokon, kb 10-12 perc alatt.
3 ek cukrot egy lábasban megkaramellizáljuk, majd a kávéval felengedjük és olvadásig kevergetjük.
A lisztet a maradék cukorral és tejjel simára keverjük, majd a kávés karamellel sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a vajat és még melegen a lapokat megtöltjük.
Aki kevesli a krémet benne, az készítsen többet. Mi így szeretjük.
Hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd porcukorral megszórva szeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!