Hozzávalók:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk, 2-3 cm széles csíkokra vágjuk és lekenjük enyhén felvert tojással.
A habroló csöveket kenőecsettel vékonyan lekenjük olajjal (nekem nincs habroló csövem, így alufólia gurigàt 7 cm darabokra vágtam, alufóliàval betekertem, sütés végeztével elraktam és újra hasznàlható).
A tésztacsíkokat kis átfedéssel rátekerjük a csövekre, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra és 10-15 perc alatt készre sütjük.
A margarint felolvasztjuk egy edényben, majd elkeverjük a lisztet benne és zsemleszínűre piritjuk. Fokozatosan hozzáadjuk a tejet és sűrű krémmé főzzük.
Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a reszelt sajtot és a krémsajtot sóval, borssal ízesítjük és az egészet jól elkeverjük.
A rolókat megtöltjük a krémnel habzsák vagy kiskanál segítségével.
A végeit reszelt sajtba mártjuk.