Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, majd szárazra töröljük.
Elkészítjük a pácot a joghurtot összekeverjük a szójaszósszal, olívaolajjal, frissen őrölt borssal csipetnyi csilivel.
Ebbe beletesszük a filléket, lefóliázva hűtőbe rakjuk egy éjszakára.
Másnap legyező alakban bemetsszük a filét( egy -másfél cm mélyedést vágunk.)
A mell filét meghintjük sóval, frissen őrölt borssal.
Olívaolajat teszünk a tepsibe egymás mellé rakjuk a húsokat. Minden mélyedésbe teszünk egy szelet feta sajtot, medvesajtot, apróra vágott szárított paradicsomot, hagyma szeletet.
A tetejére fektetjük a mozzarellát,majd körbe tekerjük a sonkával, ráteszünk egy-egy szelet friss paradicsomot és petrezselyem levelet.
Rálocsoljunk a megmaradt pácot, lefóliázva 170 fokos sütőbe tesszük.
Fólia alatt pároljuk kb. 45-50 percig. Közben a zafttal meglocsoljuk.
Levesszük a fóliát és addig pirítjuk ameddig szép színt kap, kb 10- 15 perc.