Hozzávalók:
A pudinghoz:
A gyümölcssalátához:
Adagonként:
Elkészítése:
A chia magot az eritrittel, fahéjjal ízesített kókusztejjel (tejjel) alaposan összekeverjük, és egy éjszakára a hűtőszekrénybe helyezzük. Másnapra a magocskák megduzzadnak, sűrű pudingszerű krémet kapunk.
A gyümölcsöket mossuk meg, tisztítsuk meg. Az almát és az őszibarackot kockázzuk fel, a szőlőt szemezgessük le, a gránátalma magjait kaparjuk ki, a dinnyéből vágjunk vékony kis szeletkéket.
A pudingot osszuk el 5-6 kistányéron, majd ízlésesen rakjuk ki a gyümölcsökkel, locsoljuk meg a citromlével és a mézzel, díszítsük kevéske kókuszreszelékkel.
Tegyük a hűtőbe, kb 1 órára, hogy a gyümölcsök is alaposan lehűljenek.
A gyümölcsöket ízlés szerint, illetve évszak szerint variálhatjuk.