Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A csokoládét felolvasztjuk gőz fölött. A vajat, kakaóport, cukrot hozzáadjuk, majd a tojásokkal is alaposan elkeverjük. A végén szitáljuk bele a liszttel elkevert sütőport.
A szilikon formákba háromnegyedig töltjük a tésztát, majd 15 perc alatt készre sütjük 200 fokon (ha nincs csillag alakú formánk, akkor muffin forma is jó).
A pudingport elkeverjük a cukorral, majd felengedjük a tejjel és állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt hozzáadjuk az aromát, majd a vajjal együtt krémesre keverjük. 30 percre hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Ha kihűltek a csillagok, tányérra pakoljuk és mindegyik tetejére habzsákból krémet nyomunk. Kevés csokoládéreszelékkel megszórjuk.
Jó étvágyat!