Hozzávalók:
A páchoz:
A panírhoz:
Elkészítése:
A csirkecombokat sütés előtt pár órával vagy egy éjszakára áztassuk be fokhagymás tejbe. Csepegtessük le a tejtől a combokat majd töröljük szárazra a húst.
Sózzuk ízlés szerint majd forgassuk meg lisztben.A tojásokat a tejföllel verjük fel kicsit. A felvert tojásban forgassuk meg a combokat.
A zsemlemorzsát keverjük össze a háromféle sajttal. A csirkecombokat panírozzuk be a sajtos zsemlemorzsába. Bő forró olajban 170 C° süssük kb 15-20 percig a combokat készre.
Figyeljünk arra, hogy mindenhol átsüljön a csirkecomb ne maradjon véres sehol a csont körül.Szedjük ki papírtörlőre csepegtessük le a felesleges olajtól.
Bármilyen körettel és mártogatóssal tálalhatjuk.