Hozzávalók:
Elkészítése:
A húsokat vastagabb szeletekre vágjuk, húsklopfolóval óvatosan kissé kiklopfoljuk.
Tetszőleges fűszerekkel jól bedörzsöljük, én csak sót és borsot használtam hozzá.
Egy serpenyőben felhevítjük a zsírt és a húsok mindkét oldalát rövid ideig elősütjük. Ezután adjuk hozzá a karikázott újhagymát, chili paprikát és 1 citromot.
A másik citromnak csak a levét használjuk fel, ezzel locsoljuk meg a húsokat, majd fedő alatt puhára pároljuk. Nagyjából 35-40 perc alatt elkészül. Egy kis borral is megbolondíthatjuk.
A serpenyőben lévő húsokat félretesszük a visszamaradt szaftot pedig botmixerrel pürésítjük. Visszaöntjük a serpenyőbe és egy kis tejföllel lazítjuk.
Tálaláskor a mártást a húsokra öntjük. Köretként sós burgonya készült párolt zöldséggel.