Hozzávalók:
A páchoz:
A panírozáshoz:
A locsoláshoz:
Elkészítése:
A combokat megtisztítjuk, megmossuk (ha egészben vannak, együtt az alsó és felső, akkor elvágjuk).
A joghurtban elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Nylon zacskóba tesszük a combokat, majd ráöntjük a keveréket.
A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk az öntettel. 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy tepsit vékonyan étolajjal kikenünk.
A tojásokat a tejjel és a sóval felverjük, a zsemlemorzsával összekeverjük a szezámmagot. A combokat először lisztbe, majd tojásba és végül a szezámmagos morzsába forgatjuk.
Tepsibe rakjuk és étolajjal meglocsoljuk. Ezután befedjük a tepsit alufóliával és fél órára 200 fokos sütőbe toljuk. A fél óra leteltével a húsokat megfordítjuk és még visszatesszük negyed órára.
Ezután levesszük az alufóliát és tíz perc alatt megpirítjuk a combokat.