Hozzávalók:
Vaníliás krém:
Csokis krém:
Díszítéshez:
Alaphoz:
Elkészítése:
A tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk.
A vajat apróra kockázzuk és még hidegen hozzákeverjük (apránként, hogy ne essen szét a krém) a meleg, sűrű pudingos krémhez. A túrót áttörjük szitán vagy csak villával és a már kihűlt a pudinghoz keverjük.
A tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk. A vajat apróra kockázzuk és még hidegen hozzákeverjük (apránként, hogy ne essen szét a krém) a meleg, sűrű pudingos krémhez.
A habtejszínt felverjük egy kevés fahéjjal.
A kekszek felét egy közepes tepsi aljába tesszük. Rákenjük a vaníliás krémet, rátesszük a kekszek másik felét. Erre kenjük a csokis krémet.
A csokis krémre jön a tejszínhab és kávéskanál segítségével eperlekvárt csepegtetünk a tetejére.
Az egész sütit minimum 2 órára hűtőbe tesszük.