Hozzávalók:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
Babapiskótával kirakjuk egy kb 22 cm-es tortaforma alját, meglocsoljuk a kávéval és az apróra vágott banánt rászórjuk.
A krémport a tejjel 3 percig a legmagasabb fokozaton felverjük, majd hozzáadjuk apránként a túrót. Krémes masszává keverjük, végül a jeges kávé port is hozzáadjuk.
A masszát a banánra simítjuk és hűtőben kb 2 órát pihentetjük.
A 6 db babapiskótát ferdén félbevágjuk és a felolvasztott csokiba mártjuk az egyik végét. A tejszínt kemény habbá verjük, fokozatosan adagoljuk hozzá a cukrot és a jeges kávé port.
A tortáról leválasztjuk a formát és a krém egy részével megkenjük a tortát. Egyharmad részét a nyomózsákba töltjük és rózsákat formázunk a tetejére.
Babapiskótával díszítjük és drazsékat rakunk a tetejére.