Hozzávalók:
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük, majd sós vízben megpároljuk.
A kockára vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd rátesszük a bőréből kivett, sütnivaló kolbász húsát. Öntsük hozzá a paradicsomszószt, tegyük bele a zúzott fokhagymát és folyamatos keverés közben süssük meg.
Közben a rizst pici olajon pirítsuk meg, majd öntsük fel 2 dl vízzel és főzzük puhára.
Az elkészült karfiolt szűrjük le, várjuk meg, míg hűl egy kicsit, majd a felét rendezzük egy jénai tál vagy tepsi aljára. A karfiolra terítsük rá a megfőtt rizst, majd a húsos ragut, végül a maradék karfiolt is helyezzük a tetejére.
A tejfölbe keverjük el a tojásokat, ízlés szerint sót. Ezt a mártást terítsük el a tál tetején, végül szórjuk meg a reszelt sajttal.
Nagyjából 20-30 perc alatt 180 fokon süssük aranybarnára.