Hozzávalók:
Elkészítése:
A burgonyákat sós vízben félpuhára főzzük, majd a héját lehúzzuk, hosszában kettévágjuk és a zsírral vastagon kikent tepsire sorakoztatjuk. Ha billegnek, egy késsel pici talpat vághatunk rájuk.
A sütőt előmelegítjük 210 fokra.
A paradicsomokat vastag karikákra vágjuk.
A főtt krumlikra ráteszünk néhány friss bazsalikom levelet, majd arra helyezzük a paradicsom karikákat, legfelülre ízlés szerint a sajtot is rátesszük. Lehet reszelve, vagy így, ahogyan én készítettem felcsíkozva is, mert szépen díszíti!
Picit megsózzuk, frissen borsot tekerünk rá és betesszük a sütőbe, nagyjából 30-35 perc alatt (légkeveréssel) szép világosra sütjük.
Még forrón sült húsételekhez, de akár önmagában tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!