Hozzávalók:
Elkészítése:
Forraljuk fel a tejet, a cukor és citromhéj hozzáadásával. A kimért kuszkuszt tegyük tálba, majd a forró cukros tejet öntsük rá, fedjük le 15 percre, had szívja fel a folyadékot.
A tojásokat válasszuk szét, a sárgáját előbb keverjük ki a puha vaj felével, majd az olvasztott csokoládéval.
Közben a fehérjét verjük kemény habbá. Az összetört babapiskótát, dolgozzuk össze a maradék olvasztott vajjal és 1/2 dl tejjel.
Kenjünk ki vajjal egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát és terítsük szét a babapiskótát.
Spatula segítségével keverjük össze a kuszkuszt és a csokoládés masszát, majd adjuk hozzá a felvert tojásfehérjét.
Öntsük a keveréket a babapiskótára és forró sütőben 170 fokon süssük 35-40 percig.
Tálalásnál díszíthetjük tört mogyoróval vagy pisztáciával, kínálhatunk mellé vanília fagylaltot és tejszínhabot is.