Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát kiengedjük, majd vékonyra kinyújtjuk és elfelezzük.
200 fokon 12 perc alatt megsütjük a tésztákat úgy, hogy az egyik felét egészben, majd a másik felét 9 egyenlő négyzetre vágjuk.
Az egész tésztát egy tálcára tesszük vagy tepsibe fektetjük.
A tejet, vizet, cukrot felfőzzük. A pudingporokat és a keményítőt kevés vízzel csomómentesre keverve beleöntjük a tejes keverékbe és kevergetve főzzük. Közben hozzáadjuk a vaníliás cukrot, vaníliaaromát.
Ha a krém besűrűsödött levesszük a tűzről és kihűtjük, majd az egészben hagyott tésztára kenjük egyenletesen.
A tejszínt felverjük kemény habbá, majd belekeverjük a habfixet. A habot a puding tetejére kenjük, majd kitesszük a felszeletelt tésztával.