Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Máz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, rudat sodorunk belőle és kettévágjuk.
Az egyik tésztát félretesszük. A másik tésztát két sütőpapír között téglalap alakúra kinyújtjuk.
A krémhez a puha margarint alaposan kihabosítjuk a porcukorral, majd belekeverjük a kókuszreszeléket és jól eldolgozzuk.
A krém felét rákenjük a kinyújtott lapra és szorosan feltekerjük a sütőpapír segítségével.
A másik tésztát is kinyújtjuk, majd a maradék krémet rákenjük és azt is feltekerjük. Ízlés szerint felvághatjuk 2-3 részre és a másik tésztához illesztve kialakítjuk a fatörzs formát.
A mázhoz a tejben elkeverjük a pudingport csomómentesen, majd sűrűre főzzük. Langyosra hűtve hozzáadjuk a cukrot és a margarint, majd robotgép segítségével alaposan kihabosítjuk, végül a rumaromát is belekeverjük.
Az így elkészült mázzal bevonjuk a sütit és villával barázdákat húzunk bele. Ízlés és alkalom szerint díszítjük.
Fogyasztásig hűtőben tartjuk az elkészült sütit.
Gyorsan elkészül és még a sütőt sem kell hozzá bekapcsolni. Én a fiam szülinapjára készítettem el.