Hozzávalók:
Elkészítése:
A megmosott és megtisztított csirkét feldaraboljuk. A zöldségeket megtisztítjuk és felkarikázzuk.
A zsírt megolvasztjuk, a feldarabolt csirkét beletesszük. Lefedve, mérsékelt tűzön nagyjából 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a sárgarépa és fehérrépa karikákat, a kockára vágott zellert és karalábét. Folyamatosan kevergetve tovább pirítjuk még legalább 10 percig.
Megszórjuk a liszttel, lepirítjuk és felöntjük vízzel. Beletesszük a paradicsomot, paprikát, vöröshagymát és az összekötözött lestyánt.
Fedő nélkül felforraljuk, majd alacsony lángon, nagyjából 30 percig főzzük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, a csirke máját és fedő alatt tovább főzzük még 15 percet.
Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, forralunk rajta, majd tálalhatjuk is.