Hozzávalók:
Elkészítése:
Mielőtt nekiállunk előmelegítjük a sütőt 200 fokra.
A csirkét megmossuk. A zöldségeket megpucoljuk, a paprikát csíkokra vágjuk, a többi zöldséget a krumplival együtt felkarikázzuk.
Előkészítjük a mázat a csirkéhez, a mézet összekeverjük a mustárral és a csirke fűszersóval.
A csirkét tepsibe helyezzük, majd letakarjuk alufóliával és egy picit megpároljuk (kb 15 perc). Ekkor levesszük a fóliát, rákenjük a mézes-mustáros mázat, majd rátesszük a krumplikat is.
Felötnjük 2 pohár vízzel, majd fólia alatt addig sütjük, amíg a krumpli puha nem lesz. Ekkor hozzáadjuk a többi zöldséget, a paradicsom kivételével, majd készre sütjük, néha meglocsoljuk a szaftjával.
Amikor elkészült, levesszük a fóliát, majd rátesszük a felkarikázott paradicsomot és még pár percig pirítjuk.