Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk.
A sárgákat a cukorral és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, szalalkálit és a tejet, majd a habbá vert tojásfehérjéket.
Az első rész marad sárga, a második részbe belekeverjük a kakaóport, a harmadikba pedig a mandulaaromát. Sütőpapírral bélelt 24*16 cm-es tepsiben megsütjük a három piskótánkat, majd a lapokat kihűtjük.
A pudingport a cukorral és a tejjel összekeverjük és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük.
Ha kihűlt a krém, hozzákeverjük a puha margarint és megtöltjük vele a lapokat.
Zöld lap, krém, sárga lap, krém, és végül a barna. Hűtőbe tesszük, hűlés után szeleteljük.
Én porcukorral szórtam meg a tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!