Hozzávalók:
A tésztához:
Töltelék
Elkészítése:
Az egész tojásokat kikeverjük a cukorral, sóval, tejjel. A sütőport elkeverjük a liszttel majd a masszához keverjük és egy sűrűbb palacsintatésztát kapunk.
Szokásos módon megsütjük, nálam ez kisebb átmérőjű volt.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük és a felhasználásig hűtőbe tesszük.
Ha mindenünk elkészült összeállítjuk a tortánkat.
Leteszünk egy palacsintát, megkenjük a krémmel. Rárakunk egy újabb tésztát amire tejszínhabot kenünk és így tovább.
Tetejére a mascarpones krémet tesszük és tetszés szerint díszítjük. Hűtőbe tesszük egy-két órára, hogy lehűljön és könnyen tudjuk szeletelni.
FONTOS!!! A palacsinták hidegen legyenek, mert különben elolvad a krémünk.