Hozzávalók:
Tészta 22*34 cm-es tepsiben sütve:
Krém:
Máz:
Elkészítése:
A lapok hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 részre osztjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A lapokat egyenként kinyújtjuk, sütőpapírral fedett tepsibe fektetjük és kb 12-15 perc alatt készre sütjük, majd kihűtjük.
Közben elkészítjük a krémet. A pudingporokat összekeverjük a liszttel, majd a tejjel összekeverjük csomómentesen és sűrű krémmé főzzük.
Ha a pudingos krém langyosra hűlt, hozzáadjuk a vajat, a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd robotgéppel alaposan kihabosítjuk.
A lapokat betöltjük a krémmel úgy, hogy az utolsó lapra is jusson kevés.
A tejcsokit felolvasztjuk az 5 dkg vajjal, majd a sütit bevonjuk vele, a fehércsokit is felolvasztjuk a vajjal, majd rácsorgatjuk a barna csokira és késsel vagy fogpiszkálóval belehúzkodjuk a barna csokiba.
1 éjszakára hűvös helyre tesszük, majd másnap szeletelve tálaljuk.