Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A mázhoz:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a vizet, a kakaós, sütőporos lisztet, robotgéppel simára keverjük.
Végül óvatosan beforgatjuk a tojásfehérjék kemény habját.
A tortaformát kibéleljük sütőpapírral és a massza felét beleöntjük.
A túrót és a hozzávalókat összeturmixoljuk és a formában lévő masszára tesszük egy kávéskanál segítségével.
A maradék masszát óvatosan ráöntjük.
180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Tálra tesszük a tetejét és oldalát lekenjük a pudinggal, és díszítjük. Kínálásig a hűtőben tároljuk.
Aki édesen szereti tehet bele még cukrot. Ízlés szerinti pudingot kinek mi a kedvence használunk. A díszítés is ízlés szerint.