Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombok felső részéből éles késsel kivágjuk a csontot és szép óvatosan, az ujjunkkal fellazítjuk a bőrt úgy, hogy az egyik szélén zárva maradjon. Besózzuk és elkészítjük a tölteléket.
A csirkemájat lehártyázunk. A zsiradékon, fedő alatt, megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd rádobjuk a csirkemájat. Ízesítjük törött borssal és majoránnával, majd 6-7 percig előpároljuk.
A zsömlét beáztatjuk vízbe, majd amikor puha jól kifacsarjuk, és szétmorzsoljuk.
Megfőzünk 2 tojást, apró kockákra vágjuk. Összevágjuk a petrezselyem zöldet is.
A megpárolt májat apró kockára vágjuk, majd minden hozzávalót összedolgozunk: a kockára vágott májat, a tojás kockákat, a két nyers tojást, a petrezselyem zöldet, a párolt hagymát, szükség szerint sózzuk.
Ezt a masszát jó szorosan betöltjük a comb bőre alá, melynek végét hústűvel zárjuk le.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk, tetején elosztunk 1 kk. libazsírt (ettől szép piros színt fog kapni) és lefedve, légkeveréses funkción, fél órán sütjük.
Levesszük a borítást és a körülötte lévő zsírral időnként meglocsolva szép pirosra sütjük.
Fél langyosan szépen tudjuk szeletelni, mivel a csontot kivettük a comb felső részéből.
Hidegen, melegen egyaránt nagyon finom.